dinsdag 1 januari 2008

Ineke van AakenIneke van Aaken (1963) is werkzaam als projectleider in het onderwijs en is daarnaast freelance interim manager / projectmanager.

Ineke is als wedstrijdloopster onze ‘buiten’ coach. Ze brengt een schat aan ervaring in op het gebied van trainen en wedstrijdlopen. Ze is bloedfanatiek en geeft die motivatie door aan de rest.

Trainingsdagboek
23-4: 21 km / 2'00 uur

4 opmerkingen:

Anoniem zei

he Ineke,

Succes met de "laatste" loodjes. Pff echt respect voor jullie. Het wordt echt zwaarder nu heb ik begrepen. Wordt vast afkicken na NY of blijven jullie dit schema volhouden als echte verslaafden?

Groetjes Judith..de zus van

Anoniem zei

hoi Ineke,

Zie nu jullie tijden. Moeilijk te beoordelen voor een leek maar volgens mij top? Vind het zo fijn voor Mir dat ze zo'n goed team achter zich heeft staan. Geniet van je en jullie overwinning!!!!!!!
Ik doe nog wel een keer een halve mee. Voor jullie een afkickertje voor mij een topprestatie waarschijnlijk. Groetjes aan het hele team van Judith Mulder

Anoniem zei

Ha Ineke en Erno,

Helemaal geweldig! Ik droomde er zelfs van dat ik aan de kant stond om aan te moedigen.

Geniet nog lekker na,

hartelijke groet,
Myriam

Anoniem zei

Heb eindelijk tijd gevonden om de site te bekijken en zie als eerste jullie tijden!! net als Judith heb ik er geen verstand van of ze goed zijn of niet, maar aan de reacties van jullie zelf te horen, is het geweldig verlopen. Ik vind het al een topprestatie dat jullie hem allemaal hebben uitgelopen! Suuuuuuuupppppperrrrrrr!!!!!Afgelopen zondag zaten we smiddags bij het feessie van Harry van Hoof en we (Tinus de Mats en Ik) hebben het er nog wel over gehad om ff te kijken, maar je bent op een ander dus toch maar niet gedaan.
Het klinkt allemaal erg enthousiast wat jullie tot nu toe hebben gedaan en gezien. Ik vind het erg leuk voor jullie, en natuurlijk voor het hele team!
Tot later, groetjes Elly