zaterdag 1 november 2008

Friendship run


Vanochtend stond de Friendship Run op het programma, een kort loopje van 4 kilometer door New York voor alle deelnemers aan de marathon van morgen. Alle landen hadden hun best gedaan zich kleurrijk te presenteren. Op de 6th Avenue kregen we een fantastisch beeld van een stroom van duizenden lopers en dus ook alvast iets van het gevoel dat we morgen gaan ervaren. De Run eindigde in Central Park, bij de finish van morgen.

De rest van de dag gaan we rustig aan doen. Het slenteren door de stad van de afgelopen dagen heeft toch wel wat sporen van vermoeidheid nagelaten. Het programma wordt dus: lekker eten en drinken, alle spullen klaarleggen, nog wat rekken en strekken, elkaar moed en enthousiasme inpraten en hopelijk straks nog wat kunnen slapen. De wekker staat voor morgen op 4:00 uur!

5 opmerkingen:

Susanne Mijland zei

He Erno en Ineke

Leuk om zo te lezen wat jullie de afgelopen dagen allemaal hebben gedaan. Wat een indrukken al opgedaan. Wij denken regelmatig aan jullie. Vanmiddag waren margriet, ino en pleun nog hier. Geprobeerd te skypen en bellen op mobiel, maar dat lukte niet! Morgen heeeeel veel succes!! We horen het morgenavond wel,

Susanne xx

Anoniem zei

EEI mam heb je het volgehouden die heeele zwaare 4 km!!!

groetjes remco

Anoniem zei

Geweldig om te zien dat jullie echt in New-York zijn en dat jullie
al zoveel gezien hebben.Dat is zowieso al een hele belevenis.
Wij wensen jullie nog heel veel plezier en super veel succes om jullie doel te bereiken.Geniet ze!
Heel veel Beerse groetjes van
Arno en Annemiek

Karin zei

Hee vriendinnetje,

Blij dat het goed kwam met die paspoorten...zie het wel zo ongeveer voor me ;0)
Ga je stinkende best doen over een paar uur, en meer nog...GENIET van elk moment!!!

Kus van Karin

Anja en Kees zei

We zitten al een half uur te kijken en te klikken... prachtig allemaal! Maar, hoe gaat het in de race?? Ad van Heerbeek gaat als een speer, zien we, maar waar is de rest?? Zelfs Ineke zien we niet tussen de women's leaders lopen, er is toch niks gebeurd? We blijven het volgen!