dinsdag 4 november 2008

Heelhuids thuis...

Vandaag zijn we na een lange reis - bus, vliegtuig, bus - tegen twaalven thuisgekomen, waar we bloemen, ballonnen, tekeningen en andere hartverwarmende welkom-thuis-boodschappen aantroffen. Het is goed weer thuis te zijn, met een medaille om de hals, stramme spieren en een gevoel van groot geluk: we made it!



De komende dagen nemen we de tijd om ons verhaal te vertellen tegen iedereen die het maar horen wil. Ahum, zeg het ook gerust als onze overtreffende trappen en onze blijde boodschappen je wat teveel van het goede worden... Daar kunnen we tegen.

Het worden ook dagen van het herbeleven van New York en de marathon, via foto's (bovenstaande foto is in Central Park genomen, later volgen meer foto's), de route, filmpjes en alles wat we in de media en op internet nog kunnen vinden aan verslaggeving, zoals dit filmpje:



We gaan ook nog eens op ons gemak alle reacties van het thuisfront teruglezen, die we de afgelopen dagen via e-mail en op dit weblog hebben ontvangen. In de statistieken van deze website zien we dat zondag meer dan 350 mensen een of meerdere pagina's hebben bekeken en gisteren meer dan 200. Geweldig, die belangstelling.

Geen opmerkingen: