zaterdag 4 oktober 2008

N70 + route ZevenheuvelenloopOp zaterdag 4 oktober liepen Ad, Ad, Ineke, Mirjam, Margret en Erno een training rondom Berg en Dal bij Nijmegen. We begonnen met de route van de Zevenheuvelenloop, waarin pittige, maar gelijkmatige klimmetjes zitten. Daarna pikten we de N70 natuurroute op, die we al eerder liepen. Totale afstand: 30 kilometer, maar niet zomaar 30 kilometer!

De dagen ervoor was het weer nogal herfstig, en dat gold ook voor de zondag erna. Maar op de dag zelf hadden we prachtig open weer. In een rustig tempo was het puur genieten, ook al was het soms afzien op de stijle klimmetjes van de N70: de eerste herfstkleuren en -geuren, het pad bezaaid met kastanjebolsters en heldere, verre uitzichten (bijvoorbeeld vanaf die duivelse Duivelsberg). Prachtig!

Na afloop konden we terecht bij hotel Val Monte voor een duik in het zwembad en een warme douche. Omdat we voor een goed doel lopen, kregen we een mooie korting op dit arrangement. Met een etentje in Berg en Dal sloten we deze geslaagde trainingsdag af.

Naar de foto's... en de route.

Geen opmerkingen: